Header

Wie zijn wij?

Het team van Actaut bestaat op dit moment uit: Dirk Schakelaar, Marita Thielen en Marit Otten. Hieronder stellen zij zich voor.

Dirk Schakelaar

Mijn naam is Dirk Schakelaar, mede-oprichter en eigenaar van Actaut. In 1995 ben ik afgestudeerd aan de HBO-V te Windesheim. Na mijn loopbaan als verpleegkundige op de afdelingen neurologie en neurochirurgie in de Isala Klinieken te Zwolle, heb ik samen met Tim Willemsen in 2008 Actaut opgericht.

In 2015 heb ik de post hbo-opleiding Autisme Centraal Traject van Autisme Centraal afgerond in Gent, België.

Marita Thelen

Doordat ik in mijn privéleven te maken kreeg met mensen met een vorm van autisme, ben ik me in autisme gaan verdiepen en specialiseren en dat heeft geleid tot een carrièreswitch.

Sinds maart 2017 werk ik bij Actaut als ambulant begeleider. Daarvoor was ik sinds februari 2013 bij Actaut betrokken als begeleidster tijdens de maandelijkse weekendopvang. In die tijd werkte ik ook met veel plezier bij een reïntegratiebedrijf als loopbaanbegeleider en jobcoach voor (jong)volwassenen met een vorm van autisme.

Door mijn werk als loopbaanbegeleider begreep ik dat ik me breder wilde kunnen inzetten en dan met name voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen, ruim voordat ze de arbeidsmarkt op moeten.

Bij Actaut kan dat. Door persoonlijke aandacht, betrokkenheid, het bieden van veiligheid en vertrouwen ondersteun en stimuleer ik de jongere graag in hun persoonlijke ontwikkeling en geniet ik als ik door mijn werk een stukje bij kan dragen aan hun geluk.

Marit Otten

Mijn naam is Marit Otten. Na mijn opleiding tot Pedagogisch Werker Jeugdzorg ben ik in 2018 afgestudeerd voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Ik heb dus twee mensgerichte opleidingen gevolgd.

Mensen die dicht bij zichzelf leven intrigeren mij. Ik vind dat mooi aan mensen en in het bijzonder aan kinderen met autisme. Je ziet vaak dat ze zijn wie ze zijn. Samen met het kind/de jongere wil ik graag op zoek naar hoe hij/zij zichzelf kan zijn in deze samenleving en de eigen omgeving.


Actaut beschikt over het keurmerk Autisme Specialisme.

Ga voor meer informatie naar: autismespecialisme.mijnportfolio.nl.

Neem contact met ons op

06 1448 3507

info@actaut.nl